SÖRREL SZTRIPTÍZELT A BOLTBAN A TINILÁNY – VIDEÓ

Rebecca Almeria jó mókának találta, hogy megbotránkoztassa egy kisbolt vásárlóit, egy kis kamera előtti vetkőzéssel, mindezt egy interneten terjedő őrület miatt.

Bugyira és melltartóra vetkőzött egy 19 éves anglia északi részén élő egyetemista lány aki egy népszerű italozós játék miatt vállalta be tettét.

 

Táncos munkát is ajánlottak azonnal neki, brilliáns táncos tudása miatt.

 

Rebecca Dagley egy Leicesterben levő élelmiszerboltba ment be viharkabátban és magassarkú cipőben, kosárral a kezében. Megállt az egyik sor közepén, és ledobta magáról a kabátot, majd elkezdett lehúzni egy doboz sört.

“Eleinte nem akartam bevállalni, aztán már jó poénnak tűnt” – mondta a lány, akit kamerázó haverjai is rendesen bátorítottak.

Az egész performansz mögött a NekNominate nevű őrület van, ami a tinik körében egyre több helyen tarol a világon. A lényege, hogy minél extrémebb módon kell legurítani valamilyen alkoholt, és ezt tovább kell adni valakinek, akinek 24 órán belül újabb őrült módot kell találnia.

Az őrület ellen kampányolók nem alaptalanul említik meg, hogy két ír srác már belehalt egy ilyen akcióba, úgyhogy nem biztos, hogy a NekNominate olyan nagyon jó elfoglaltság.