Nem kér­tek a sztrip­tí­zé­ből, meg­sér­tő­dött a bom­bázó

Pris­cilla Sal­erno meglebegtette, hogy le­vet­kő­zik anyaszült meztelenre , ha a Sal­er­ni­tanát fel­juttatják a má­sod­osz­tályba Olaszországban. A klub­ve­ze­tők a sza­ván fog­hat­ták volna, mégis elutasították. 

 

A régebben élvonalbeli US Salernitana a harmadosztály bajnokaként feljutott az olasz B osztályba. A szurkolók „csak” ez az egy sikere volt, egy korábban beígért ajándékról le kellett mondaniuk: nem vetkőzött meztelenre kedvencei  örömére Priscilla Salerno.

priscilla-salerno_twitter.jpg

Pedig nem az USA-ban élő pornószínésznőn és táncos munkában tapasztalt hölgyön múlott a dolog. Ő nagylelkűen felajánlotta győzelmi prémium gyanánt, csak a klub vezetői – élükön a Laziót is tulajdonló Claudio Lotitóval –utasították el.

Félelmük abból adódott, hogy a helyi választások során többük szavazótábora lecsökken az illetlen show miatt.Szerintük elsősorban a drukkerek feleségei, mamái számára lett volna negatív tartalmú  a hölgyemény sztriptíze.

salernitana_facebook.jpg

Priscilla értetlenül állt a visszautasításhoz. Nyilván nem ehhez szokott:

Nem tudják, mit hagynak ki. Túl prűd ez a város és a vezetői is, nem bántam meg, hogy az USA-ba költöztem.

A Salernitana rajongói így  Salerno kisasszony közösségi oldalán böngészve pótolhatják a dolgot. Ott sem a ruháin van a  az igazi hangsúly.

Táncos munka, táncosmunka