A férfi és a sztriptíz bár :)

Miről árulkodik, ha valaki rendszeresen  szabadidejében látogatja a sztriptízbárokat és táncos nőkre költ?

A sexy  táncos lányokat gyakran társítjuk a féktelenül tomboló legénybúcsúkhoz, férfi partykhoz  pedig sokak  életében mindennapos szereplőkké válnak. De mi van akkor, ha a férfi párkapcsolatban teszi ezt? Fertőző a kapcsolatra ha a féri rendszeresen hódol  a sztriptíz bárok lányainak?

A sztriptízélvezők motivációi

A lettersfromstripclubs.blogspot.hu oldalon arról vallanak  az érintettek, hogyan  váltak a sztriptíz rabjává. A leírásokból egyértelműen kiderül, hogy nagy részük  fő motivációja nem is a szex. Sokan teljesen más okból keresik fel a táncos klubokat.

Egyikük például azt írja, csupán az egyedüllét az, ami a sztriptízbárba vezeti . Úgy érzi, az aktuális táncoslánytól odafigyelést és szeretetet kap. Még beszélgetnek is vele, ami  jóval olcsóbb és egyszerűbb, mintha orvoshoz  járna. A beszámolók között található olyan is, aki most lép be  a harmincas éveibe, és szexuális tapasztalat híján így merít  betekintést a sexualitás világába

 

Egy brit újságíró mélyebbre akart ásni a sztriptíz témájában, kíváncsisága arra irányult, hogy a férfiakat mi gerjeszti arra, hogy ezeket a clubokat látogassák, ezért blogot indított.

Érzelmek vására

Egy hatvanas éveiben levő  férfi  arról számolt be, hogy már csak a kora miatt sem tudna soha megközelíteni ilyen feltűnően csinos  gyönyörű és fiatal lányokat, mint az itt táncolók, akik ráadásul jól bánnak vele. Persze tisztában van vele, hogy ez a  játék hamis, a lányok csak is a  pénzért kedvesek és aranyosak így az egész nem több, mint egy üzlet, de legalább nincsen kötelezettség.